Translate

Sunday 17 August 2014

Oni Shobo - ayahuaskové rituály v Peru


Oni - znamená v jazyce Shipibo ayahuaska, Shobo - znamená domov. Oni Shobo - domov ayahuasky.

Zveme Vás na posvátnou cestu poznání Vašeho vnitřního světa a své Duše. Vydejte se s námi na tuto krásnou a nezapomenutelnou cestu do srdce džungle peruánské Amazonie.
Objevte a poznejte lásku a mír sami v sobě, najdete je pak všude kolem sebe, ve Vašem běžném životě.

Ctíme posvátnou tradici duchovní léčby pomocí rostliny Ayahuaska a dalších vizionářských a léčivých rostlin. Naši šamané mají dlouholeté zkušennosti s vedením posvátných rituálů a s individuálním léčením na úrovni fyzické, mentální i duševní.

Toto krásné a klidné místo Vám pomůže v napojení na energie přírody, stromů, řek, zvířat, rostlin, země a vesmíru, které Vám budou pomáhat při procházení procesem léčení Vaší duše, uzdravení se a rozpomenutí.

Deštný prales je starý a moudrý a sahá za hranice lidského chápání, skrývá odpovědi na otázky, na které lidé nemohou přijít sami.



Ceremonie

Každá ceremonie s Ayahuaskou je jiná. Každý má individuální zážitky, protože každý jsme jiný, máme odlišné zkušenosti s dietou i s Ayahuaskou. Mezi proměnné patří životní styl (alkohol, drogy,...), minulá traumata, schopnost pustit některé energie, programy a také duchovní práce v minulosti. Ayahuaska přesně ví co v tom daném okamžiku potřebujete, ale také moc dobře ví, čeho můžete dosáhnout a co můžete zvládnout.

Ayahuaska poskytuje krásné zážitky, pokud je tělo dostatečně vyčištěné. Ukáže vám jaké jste ve skutečnosti bytosti uvnitř sebe sama, učí vás, otevírá vám oči, může vám ukázat minulost, budoucnost, pochopíte hodně věcí, různé zákonitosti, může vám ukázat jaký je váš úkol tady na Zemi atd..(jen podle toho na co je člověk v tom daném okamžiku připravený). Pokud tělo není čisté, pracuje na úrovni fyzické, to se projevuje čištěním se zvracením a průjmem. V tomto případě nemusíte mít žádné vize (je to normální, nemusíte se ničeho obávat). Nebo můžete mít vize, kdy vidíte co je ve vás špatné a co musí pryč, vynáší naše problémy z hlubin na povrch, aby si je člověk znovu prožil a pochopil a aby mohly být vyčištěny a uvolněny. Ayahuaska odstraňuje blokády a toxiny, léčí, učí a čistí, stanoví si sama co přesně člověk v daném okamžiku potřebuje, stanoví si dokonale své priority.

Ayahuaskové vize mohou být různé také v závislosti na šamanovi, který provádí rituál. Pokud šaman pracuje s přírodou a pouze s čistými energiemi, vize jsou příjemnější a lidé mohou více cítit propojení a kontakt s přírodou, která jim pomáhá v růstu nebo léčení.

V žádném případě ayahuaska neslouží jako prostředek na příležitostné zážitky, ale je potřeba k ní přistupovat s respektem a pokorou. Je určena pro ty, kteří na sobě chtějí opravdu hluboce pracovat, není určena pro turisty nebo lidi vyhledávající zážitky z vizí (i v podobě různých drog), ayahuaska není droga, ale rostlina s inteligencí.

Naše ceremonie jsou bezpečné, celý průběh je kontrolován a ochraňován našimi šamany, to je velmi důležité v průběhu spirituální léčby. Asistujeme při každém rituálu a pomáháme pokud je potřeba.

www.onishobo.com - english, español, česky

                           


No comments:

Post a Comment